Geslo:
Uporabniško ime:
STATIČNA VSEBINA
Varovanje podatkov
POŠLJI PRIJATELJU
E-pošta pošiljatelja
E-pošta prejemnika
Kratko sporočilo
Brez ocene
Varovanje podatkov
Zadnja osvežitev: 01. februar 2009

Uredništvo portala Exforium MUSIC | Glasbeni oglasnik se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe izvajanja storitev. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Obvezujemo se, da bodo podatki v ostali v lasti uredništva Exforium MUSIC | Glasbeni oglasnik in jih ne bomo posredovali, prodajali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo, razen, da ustrežemo pogojem zahtevanih s strani vladnih organov, zakonov, predpisov in/ali zakonskega postopka.

Naše spletne strani lahko vključujejo tudi povezave do drugih spletnih strani, ki niso v naši lasti ali kakorkoli v povezavi z nami. Zato uredništvo Exforium MUSIC | Glasbeni oglasnik v nobenem primeru ne more biti odgovoren za varovanje podatkov na teh spletnih straneh.

Uporabnik se mora zavedati, da spletne tehnologije za prenos in dostop do vsebin niso 100% zanesljive. Zato ob morebitnih izpadih delovanja, vdorih, okvarah ali načrtnih napadih na strani Exforium MUSIC | Glasbeni oglasnik uredništvo ne prevzema odgovornosti za varovanje podatkov, ki bi bili pridobljeni s pomočjo takšnih dejanj. Vsak posameznik je odgovoren za svoje osebne podatke in sam odgovarja zanje.

Z dostopom in uporabo naših spletnih strani se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih.

Uredništvo Exforium MUSIC | Glasbeni oglasnik
Informacije: info@exforium.com