Geslo:
Uporabniško ime:
STATIČNA VSEBINA
O oglasniku
POŠLJI PRIJATELJU
E-pošta pošiljatelja
E-pošta prejemnika
Kratko sporočilo
O oglasniku
Zadnja osvežitev: 01. februar 2009

Inovativnost, dovršenost in zagotovljena učinkovitost so lastnosti, ki odlikujejo nov glasbeni oglasnik Exforium MUSIC, ki postavlja nova merila na področju spletnega trgovanja. Meseci razvoja in testiranja bodo uresničili cilj, ki bo izziv za uporabnike in navdih za obiskovalce. Tisto, kar ste iskali in o tistem, kar ste sanjali je danes realnost, ki se imenuje Exforium MUSIC | Glasbeni oglasnik.

Celostna grafična podoba

Enemu izmed področji, kateremu smo v fazi razvoja posvetili izredno skrb in pozornost, je razvoj blagovne znamke in prepoznavnega znaka, ki ga sestavljajo glasbene slušalke v takoimenovani pixel izvedbi. Filozofija in navdih za prepoznavni znak smo iskali v osnovni enoti digitalne tehnologije - pixel (kvadrat). Pixel ponazarja temelj računalniške grafike, ki pa je odlično izhodišče za prepoznavnost internetnega projekta. Pri razvoju tipografije pa smo navdih našli v odnosu človek - človeku, zato smo črko X obrnili za 90 stopinj in ponazorili komunikacijo med dvema sočlovekoma, kar je odlično izhodišče za slogan Komunikacija prihodnosti. Naj bo Exforium MUSIC - Komunikacija prihodnosti.

Poleg prepoznavnega znaka in tipografije smo v osnovno komunikacijo vključili še originalen kipec glasbenih nagrad Exforium MUSIC Awards, katerega značilnost je glava z narobe obrnjeno lobanjo, ki ponazarja inovativnega človeka - uporabnika Exforium MUSIC, ki išče nove izzive in nove priložnosti.

Registracija uporabnika

Poišči svoj izziv in novo priložnost ter se registriraj na portalu Exforium MUSIC. Naj ti bodo naše rešitve temelj pri uresničitvi osebnih ciljev. Registracija uporabnika je popolnoma BREZPLAČNA in preprosta. Vse, kar je potrebno storiti je izpolniti obrazec za registracijo uporabnika. Vpisati aktiven e-mail naslov in poslati verodostojne podatke. Ob uspešni registraciji boste na svoj e-mail naslov prejeli t.i. aktivacijsko kodo s katero boste potrdili svojo identiteto in nato aktivirali svoj račun. Ob uspešni aktivaciji računa vas čaka le še preprosta prijava v sistem in tu se zabava začne.

Uporabniški sistem moj.exforium

Skozi preprost uporabniški sistem moj.exforium boste lahko urejali svoje podatke, osebne nastavitve, preko zasebnih sporočil kontaktirali druge uporabnike in seveda najpomembnejše - oddali boste lahko svoj oglas oz. shranili zanimive oglase v svojo bazo, kar vam bo omogočilo ob naslednji prijavi v sistem preprost pregled shranjenih oglasov in hiter nakup.

Napredni mp3 in video playerji ter fotogalerije

Oglasnik je popolnoma podprt z naprednimi mp3 in video predvajalniki, ki vam omogočajo objavo mp3 in video posnetkov. Poleg standardnih funkcij vam video predvajalnik omogoča 100 odstotkov prikaza video posnetka. Objavljen mp3 ali video oglas pa lahko preprosto objavite na svojem blogu ali forumu.

Poleg video in mp3 predvajalnikov pa je sistem podprt še z fotogalerijo, v katero lahko poleg osnovne fotografije dodate še neomejeno dodatnih fotografij artikla. Za nadzoren prikaz fotografije vam sistem omogoča povečavo fotografije to preprosto storite s klikom na želeno fotografijo.

 

Ocenjevanje in komentiranje oglasov

Vsak objavljen oglas lahko ostali uporabniki komentirajo in seveda ocenijo verodostojnost podatkov ter ceno. Tako se lahko kreira seznam artiklov, ki jih uporabniki priporočajo ali pa izločijo slabe oglase. Prav tako lahko pod izdelkom potencialni kupci izrazijo mnenje nad odnosom prodajalec - kupec, kar je lahko kasneje v veliko pomoč pri iskanju spornih prodajalcev.

 

Splošni in napredni iskalnik

Enega od temeljev oglasnika predstavljata splošni in napredni iskalnik, ki vam omogoča hitro selekcijo in zelo učinkovito iskanje po celotni bazi oglasov. V naprednem iskalniku lahko določite točne omejitve, ki vas bodo pripeljale do izbranega artikla. Tako boste v najkrajšem času našli tisto, kar iščete.

 

Inovativen »drevesno« strukturni meni - Vsi oddelki

Da pa se med brskanjem po oglasniku ne boste izgubili oziroma da boste želeli hitro in enostavno priti iz enega oddelka v drugega, boste lahko uporabili napredno rešitev - takoimenovani drevesno -strukturni meni, namreč vse oddelke boste vedno našli levo zgoraj. Ta rešitev vam bo vedno pokazala kje se trenutno nahajate in kam lahko greste.

 

Uporabni seznami

V kolikor želite videti le zadnje objavljene oglase izberite seznam zadnjih 100 objavljenih oglasov. Če pa želite »uloviti zadnji vlak« oglasov, ki se bodo izbrisali iz oglasnika obiščite seznam tik pred iztekom. Želite izvedeti, kaj pravijo na objavljene oglase ostali uporabniki, npr.: kdo zavaja, kdo je korekten ali pa če je morda cena previsoka ...? V takšnem primeru obiščite seznam zadnjih 100 komentiranih oglasov. Vas zanima katere oglase priporočajo ostali uporabniki? Obiščite seznam 100 najbolje ocenjenih oglasov. Popularne oz. najbolj obiskane oglase pa najdete v seznamu popularni oglasi.

 

Kupovanje preko Exforium MUSIC | Glasbeni oglasnik

Kupovanje na spletnem glasbenem oglasniku Exforium MUSIC je preprosto. Vsak objavljen oglas vsebuje kontaktne podatke prodajalca. Preprosto se obrnite nanj in se dogovorite za ceno in način prevzema ter ostale informacije za nakup artikla. Želimo vam veliko veselja pri nakupovanju in čim več uspešno realiziranih nakupov.

 

Naj bo to naš prvi korak do skupnega cilja in uvod v mozaik največjega glasbenega projekta v Sloveniji.

KOMENTARJI UPORABNIKOV
   Izdelek še ni bil komentiran!
Sodelujejo lahko le prijavljeni uporabniki: Prijava uporabnika Če ste pozabili geslo kliknite sem: Sprememba gesla
V kolikor še niste uporabnik Exforium MUSIC: Registracija uporabnika
Če želite spremeniti svoje uporabniške podatke kliknite sem: moj.exforium
Komentarji uporabnikov ne izražajo stališč uredništva Exforium MUSIC.
Komentarjev, ki so žaljivi ali izražajo sovražni govor bomo brez predhodnjega opozorila izbrisali.
Uporabnikom, ki bodo večkrat pošiljali komentarje, ki niso v skladu s pogoji objave, bomo trajno preprečili pošiljanje kometarjev.
Prejšnja stran | Naslednja stran
Stran:
DODAJ KOMENTAR
Oceni vsebino:
Vsebina:
Korektnost prodajalca:
Kvaliteta vsebine oglasa:
Uporabnost artikla:
Priporočam nakup:
Komentar:
Izdelek/artikel je bil dodan z vaše strani.
Sodelujejo lahko le prijavljeni uporabniki: Prijava uporabnika Če ste pozabili geslo kliknite sem: Sprememba gesla
V kolikor še niste uporabnik Exforium MUSIC: Registracija uporabnika
Če želite spremeniti svoje uporabniške podatke kliknite sem: moj.exforium
Komentarji uporabnikov ne izražajo stališč uredništva Exforium MUSIC.
Komentarjev, ki so žaljivi ali izražajo sovražni govor bomo brez predhodnjega opozorila izbrisali.
Uporabnikom, ki bodo večkrat pošiljali komentarje, ki niso v skladu s pogoji objave, bomo trajno preprečili pošiljanje kometarjev.